קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Mange-Tout (אפונה הצמד סוכר) פסטה

Mange-Tout (אפונה הצמד סוכר) פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאנג-Tout (אפונה הצמד סוכר) פסטן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חסילון ג'ינג'ר, שחין ופסטה סאקה, פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, ו עוף וסוכר Snap אפונה סלט פסטה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז, לכסות סיר, ולהניח בצד.
4
מערבבים את גבינת השמנת, גבינת Gorgonzola, ושמנת יחד בקערה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מביאים עוד סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את אפונה הצמד סוכר, ומבשלים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
ניקוז. לזרוק אפונה עם חמאה. מערבבים גבינת שמנת לתוך אפונה, וזורקים את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים מיד על פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך