Mange-Tout (אפונה הצמד סוכר) פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאנג-Tout (אפונה הצמד סוכר) פסטן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חסילון ג'ינג'ר, שחין ופסטה סאקה, פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, ו עוף וסוכר Snap אפונה סלט פסטה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
ניקוז, לכסות סיר, ולהניח בצד.
מערבבים את גבינת השמנת, גבינת Gorgonzola, ושמנת יחד בקערה עד חלקה. תניח בצד.
מביאים עוד סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את אפונה הצמד סוכר, ומבשלים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
ניקוז. לזרוק אפונה עם חמאה. מערבבים גבינת שמנת לתוך אפונה, וזורקים את המעיל באופן שווה.
מגישים מיד על פסטה מבושלת.