McBiscuits של אמא
אם יש לך בייקון, ביסקוויטים שכבת קשקשים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה של אמא, הלזניה של אמא שלי., ו צלי הקדרה של אמא נילי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מקורר, קוצצים את הבייקון.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ביסקוויטים נפרדים ולמשוך כל ביסקוויט לחצאים. לחץ על 2 חצאים ביסקוויט לתוך כוס מאפין, דפוס הבצק מבפנים כדי להפוך את כוס בצק. חזור עם הבצק שנותר לעשות 12 כוסות ביסקוויט.
לטאטא ביצים וחלב יחד בקערה עד לשלב ביסודיות. כפית כל כוס ביסקוויט על חצי מלא של תערובת ביצה העליון עם כ 1 כף בייקון וכ 1 1/2 כפית גבינת צ ' דר לביסקוויט.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום ביסקוויט הוא השחמה, הגבינה נמסה מבעבע, ואת מרכז הביצה מוגדר, על 20 דקות.