תבשיל בראנץ ' נקניק
תבשיל בראנץ נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תבשיל בראנץ ' נקניק, תבשיל בראנץ ' נקניק קרום סהר, ו צמת בראנץ ' נקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד. מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הניחו גלילי סהר שטוחים בתחתית התבנית.
שלב נקניק מבושל, גבינה, ביצים, חלב, מלח ופלפל; יוצקים מעל גלילי סהר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, עד תוסס ולחמניות אפויים.