Millefoglie עם קרם גראפה וריבס
Millefoglie עם קרם גראפה ו Rhubarb עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גליונות בצק עלים, קורנפלור, גראפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק ערמון עם קרם גראפה, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה.
הוראות
להביא 2 כוסות חלב עם מלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר. בינתיים, להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמח, קורנפלור, הנותרים 1/4 כוס חלב בקערה.
הוסף שליש חלב חם לתערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא, ולאחר מכן להוסיף חלב שנותר בסיר, לטאטא.
להביא פודינג לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים, לטאטא, 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד מותך, ואז מערבבים בגראפה.
להעביר פודינג לקערה וצינה, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מבשלים ריבס, מים, סוכר, גראפה בסיר כבד 3 ליטר ניקה, חשוף, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 4 דקות. הגדר מחבת בקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד 2 דקות כדי להפסיק לבשל.
לאט לאט לשפוך תערובת ריבס לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. להחזיר סירופ לסיר, הזמנת ריבס, ומרתיחים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 10 דקות. שמור rhubarb וסירופ, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
לפתוח 1 בצק עלים גיליון בעדינות להתגלגל לתוך ריבוע 14 אינץ ' עם מערוך על משטח מקומח קלות.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה עם חמאה ודוקרים אותה עם מזלג. חזור עם הסדין שנותר.
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד מאפה נפוח וזהב, על 15 דקות בסך הכל. מגניב על דפי אפייה על מדפים.
לקצץ קצוות של מאפה עם סכין משונן גדול.
חותכים כל גיליון לתוך 12 (3 אינץ') ריבועים ולשבור שאריות מאפה לרסיסים קטנים.
Beat cream (עבור פודינג) בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להקציף פודינג כדי לשחרר, ואז לקפל קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
Dollop 2 כפות מעוגלות של קרם גראפה על כל אחד 8 צלחות קינוח העליון עם חצי ריבס. מכסים קרם וריבס על כל צלחת עם כיכר מאפה. הפוך שכבה נוספת עם נשאר גראפה קרם, ריבס, ריבועים מאפה, ולאחר מכן העליון עם שברי מאפה. מנפים סוכר באופן שווה על פני כל מנה טפטוף עם סירופ.
פודינג (ללא קצפת) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ריבס יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * מאפה יכול להיות אפוי לחתוך 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על 2 דפי אפייה בתנור 177° על 5 דקות.