Monkfish עטוף עלי בננה עם זנגביל, כוסברה, צ'ילה, וחלב קוקוס
דג הנזיר עטוף עלי בננה עם זנגביל, כוסברה, צ'ילה, וחלב קוקוס עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 568 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, דג-קוף, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו דגים עטופים עלי בננה עם צ'ילה ראג' ס וקרמה, בשר בקר ולחם תירס עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C/גז 8).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להפוך את עלי הבננה גמישים יותר, להחזיק במשך כמה שניות על להבת גז. השארת בצד את הדגים ומקלות עשב, להלום את שאר החומרים בעלי וטיח לעשות משחה עבה כף קצת על כל עלה בננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
מניחים את הדג על גבי ולאחר מכן כפית את שאר הדבק על החלק העליון. להביא את הצדדים פנימה spiking אותו עם sprig רוזמרין או עלה דפנה מקל כדי לאבטח אותו. זה ייראה יפה וזה טבעי, אבל אני כבר ידוע להשתמש ביתד בגדים או חוט להחזיק את כל זה ביחד. זה לא יהיה חותם מושלם אבל זה מאפשר לו לנשום ואדים, לתת את הטעמים להחדיר, כל כך אמיץ וטעים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
דגים
4
שים את החבילות על מגש ואופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אני מגיש את חבילות הפרט על צלחות ליד השולחן ולתת לחברים שלי לנתח אותם. כאשר נפתח, קיטור ריחני עולה ומריח נפלא.
6
מגישים עם אורז מבושל רגיל כדי לנגב את המיצים, זה כל מה שזה צריך להיות. סוף הסיפור, בוצע, מקסים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.