Mostaccioli
Mostaccioli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 30 גרם שומן , ובסך הכל 391 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ביצה, נקניק טחון עדין, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Mostaccioli , Mostaccioli Casserole ומוסטאצ'יולי אפוי .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מפוררים נקניק לתנור הולנדי. מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ופסטה. בקערה גדולה מערבבים את הביצה, גבינת הריקוטה וגבינת המוצרלה.
כף מחצית מתערובת הפסטה לתוך 3-Qt רדוד משומן. צלחת אפייה; שכבה עם תערובת הגבינה ותערובת הפסטה הנותרת.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לגלות; מעל גבינת רומנו.
אופים 5 דקות יותר או עד שהם מתחממים.