Nasu Dengaku (חצילים יפניים צלויים עם מיסו)
Nasu Dengaku (חצילים יפניים צלויים עם מיסו) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. אם יש לכם נקטר אגבה, סאקה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 72%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: חציל מזוגג מיסו יפני (Nasu no Dengaku), חציל Nasu Dengaku-Miso מזוגג, ו חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Dengaku).
הוראות
מברשת את הצדדים לחתוך של חצילים עם שמן שומשום, אם תרצה.
שים את החצילים לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה ומניח מתחת לגריל של התנור שלך במשך כ 3 דקות, בודק לעתים קרובות כדי לוודא שהם לא לשרוף. הפוך אותם, ומבשל עוד 3 דקות או עד צמרות הם אור לחום בינוני. אל תישרף! (אם החציל שלך עדיין לא רך כל הדרך, נסה לאפות אותו-לא broiler–עוד כמה דקות; ואז להמשיך עם המתכון.) כאשר חצילים הם במכרז, העליון כל אחד עם רוטב מיסו ולשים אותם בחזרה תחת המטאטא עד הרוטב בועות למעלה–זה צריך לקחת פחות מדקה, אז לצפות בהם מקרוב.
מגישים חם, מפוזר עם זרעי שומשום קלוי בצל ירוק.