קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Nasu Dengaku (חצילים יפניים צלויים עם מיסו)

Nasu Dengaku (חצילים יפניים צלויים עם מיסו)
Nasu Dengaku (חצילים יפניים צלויים עם מיסו) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. אם יש לכם נקטר אגבה, סאקה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 72%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: חציל מזוגג מיסו יפני (Nasu no Dengaku), חציל Nasu Dengaku-Miso מזוגג, ו חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Dengaku).

הוראות

1
מברשת את הצדדים לחתוך של חצילים עם שמן שומשום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
2
שים את החצילים לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה ומניח מתחת לגריל של התנור שלך במשך כ 3 דקות, בודק לעתים קרובות כדי לוודא שהם לא לשרוף. הפוך אותם, ומבשל עוד 3 דקות או עד צמרות הם אור לחום בינוני. אל תישרף! (אם החציל שלך עדיין לא רך כל הדרך, נסה לאפות אותו-לא broiler–עוד כמה דקות; ואז להמשיך עם המתכון.) כאשר חצילים הם במכרז, העליון כל אחד עם רוטב מיסו ולשים אותם בחזרה תחת המטאטא עד הרוטב בועות למעלה–זה צריך לקחת פחות מדקה, אז לצפות בהם מקרוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מגישים חם, מפוזר עם זרעי שומשום קלוי בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)