Oreo חמאת בוטנים מערבולת שוקולד לבן פאדג'
גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חלב מרוכז, אוריאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו שוקולד חמאת בוטנים מערבולת פאדג', פאדג'חמאת בוטנים עם מערבולת שוקולד, ו שוקולד פאדג'מערבולת גלידת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב מרוכז ממותק בסיר קטן על חום בינוני. לאחר דליל וחלק, להוסיף שוקולד צ ' יפס לבן, ערבוב כדי להמס. זה לוקח כמה דקות, להמשיך לערבב. מערבבים במרשמלו, ערבוב עד מומס.
להוסיף אוריאו כתוש, ערבוב עד בשילוב.קו 8 × 8 תבנית אפייה אינץ עם נייר קלף.
העברת תערובת פאדג ' לתוך תבנית אפייה העליון עם אוריאו כתוש נוסף.
בואו פאדג ' לשבת בטמפרטורת החדר, מכוסה באופן רופף, במשך 8 שעות טובות לפני חיתוך לריבועים.אם אתה רוצה לעטוף את הפאדג 'לעטיפות נייר שעווה, אתה רוצה לעשות את זה לפני פאדג' מגדיר את כל הדרך. הייתי אומר שאחרי 2 שעות, כפית את הפאדג ' שלך ולעטוף בחתיכות נייר שעווה. אתה יכול גם להקפיא את פאדג 'במשך 35 דקות, ואז כפית פאדג' שלך לעטיפות.