Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פטה, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק, Orzo עם פטה, שעועית ירוקה ועגבניות, ו אורזו עם פטה, עגבניות ושמיר.
הוראות
1
להקציף חומץ, מיץ לימון, ודבש בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
ויניגרט
חומץ
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
להביא מרק לרתיחה בסיר כבד גדול. מערבבים באורזו, להפחית את החום בינוני, לכסות חלקית, ומרתיחים עד רך אבל עדיין המשרד לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
ניקוז.
4
מעבירים לקערה רחבה גדולה, זורק לעתים קרובות עד מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים עגבניות, פטה, בזיליקום ובצל ירוק לתוך אורזו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
עגבנייה
באזיל!
גבינת פטה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
6
להוסיף ויניגרט; לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.