Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק
Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פטה, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק, Orzo עם פטה, שעועית ירוקה ועגבניות, ו אורזו עם פטה, עגבניות ושמיר.
הוראות
להקציף חומץ, מיץ לימון, ודבש בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
להביא מרק לרתיחה בסיר כבד גדול. מערבבים באורזו, להפחית את החום בינוני, לכסות חלקית, ומרתיחים עד רך אבל עדיין המשרד לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מעבירים לקערה רחבה גדולה, זורק לעתים קרובות עד מגניב.
מערבבים עגבניות, פטה, בזיליקום ובצל ירוק לתוך אורזו.
להוסיף ויניגרט; לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)