Over-the-Coals Bistecca Fiorentina
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? תחרות הביסטקה פיורנטינה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, מלח הדר, סטייק t-bone, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מתכון של ביסטקה פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו Over-The-Coals ויסקי, אוכמניות סנדלר אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מדורה חמה או גריל עץ ירה, ואז לתת הגחלים לשרוף עד גחלים חמים (אש 6-7 שניות).
מניחים את הסטייק ישירות על הגחלים הלוהטות וצור. להפוך את הסטייק ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, עד הסטייק חרוך בצד אחד וניתן להסיר בקלות מן הגחלים. הסתובב והתייבש עם יותר מלח, פלפל, וקורנית. מבשלים 5 עד 6 דקות בצד השני עבור בינוני נדיר. אם באמצעות גריל, הזמן הדרוש לבישול יהיה 5 דקות יותר או כך לכל צד שכן הבשר הוא מעל הגחלים ולא בגחלים.
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 5 דקות.
לזרוק את ארוגולה עם השום, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ומלח לפי הטעם.
לגלף את הסטייק לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ'.
מגישים מיד, עם סלט ארוגולה, מלח ים גס או מלח מעושן, ושבבי גבינת פרמזן.
טפטוף עם יותר שמן זית אם תרצה.
Reprinted עם רשות בישול עץ ירו: טכניקות ומתכונים לגריל, תנור בחצר האחורית, אח, ומדורה על ידי מרי קרלין, זכויות יוצרים © 200
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי אד אנדרסון. פורסם על ידי Ten Speed Press.