Peachy חזיר Medaillons
דבש חזיר Medaillons נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 233 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לך בשר חזיר, נקטר אפרסק, ג'ינג'רוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד צוף אפרסק אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת אפרסק מתובלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזיר אפרסקי, צלעות חזיר איכותיות, ו שיפודי חזיר אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
חלקית להקפיא tenderloins; לקצץ שומן מן tenderloins.
חותכים tenderloins באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצי חזיר, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד חזיר משחימים קלות.
ניקוז; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם פרוסות חזיר שנותרו. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
שלב צוף אפרסק ו -3 המרכיבים הבאים במחבת. להחזיר חזיר למחבת. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד חזיר רך.
להעביר חזיר למגש, באמצעות כף מחורצת. להפריש, ולשמור על חם.
שלב עמילן תירס ומים; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור וצ ' אטני לתערובת נקטר אפרסק; מערבבים היטב.
מוסיפים אפרסקים ובצל ירוק פרוס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה. תערובת אפרסק כפית על חזיר.
מקשטים עם תלתלי בצל ירוק,אם תרצה.