Piquillo-Pepper Num Pangs הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך חמאה, שמן זית, פלפלים piquillo, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Piquillo-Pepper Num Pangs, פלפל ארטישוק & Piquillo Pannekoeken, ו Bruschetta פלפל אנשובי ו Piquillo.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה; מערבבים מדי פעם.
3
במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, אנשובי, מיץ ליים, רוטב דגים, פלפל אדום מרוסק שום קצוץ תהליך להדביק. עם המכונה על, לאט לשפוך שמן זית מחית עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מורחים את הצדדים לחתוך של baguettes עם החמאה. טוסט 3 סנטימטרים מהחום. לשפשף את הצדדים קלויים עם שן שום; להפיץ עם מיונז.