תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzaiola בסגנון סטייק Pinwheels. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, רסק עגבניות בריכוז כפול, פלפל צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלנק סטייק גלגלי רוח, פלנק סטייק גלגלי רוח, ו פלנק סטייק גלגלי רוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור עם מדף קירור אפייה על המדף העליון של התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
2
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת ברזל יצוק גדולה לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים את הפטרוזיליה ואת ארוגולה במעבד מזון ודופק לתערובת קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
הכן את הסטייק על ידי חיתוך זה כמעט בחצי אופקית ולהפיץ אותו פתוח כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סטייק.
5
מעל הבשר עם סלומי קצוץ והירוקים הקצוצים, ולאחר מכן להחזיר את קערת מעבד המזון (ללא שטיפה) לבסיס. למעלה שכבת הירוקים עם הגבינות, ואז בחוזקה לגלגל את הבשר לתוך יומן ארוך, דק ולקשור אותו עם חוט מטבח כדי לאבטח. מתבלים את הבשר במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית כתית מעולה. מחממים את הבשר בכל רחבי במחבת המחבת החמה, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להעביר את מדף חם אפייה לסיים לבשל את הסטייק בתנור, 10 עד 12 דקות יותר עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
ירוק
סטייק.
בסיס
בשר
גלול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
חוט מטבח
תבנית אפייה
מחבת
קערה
תנור
6
בעוד הבשר מבשל, בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זית כתית במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים 1/2 את השום, צ ' ילה, בצל, אורגנו וטחון במשך 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את היין. מחית את העגבניות במעבד המזון ומוסיף לרוטב. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להתבשל עד מעובה, 10 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
עגבנייה
אורגנו
שום
פלפל צ ' ילי
בצל
רוטב
יין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
ממיסים את החמאה על אש נמוכה בסיר קטן עם השום הנותר. טוסט הלחם ומברשת בנדיבות עם חמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
פורסים את הסטייק לגלגלים דקים, משליכים את החוט, ומסדרים את טוסט השום, ציפוי ברוטב ובזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
שום
באזיל!
רוטב
סטייק.
10
מגישים סלט giardiniera כבוש קטן בצד ramekins, כקישוט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.