Rendang עוף בקארי-קוקוס
מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לכם קוקוס, ירכיים עוף, אבקת קארי מדרס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Rendang עוף בקארי-קוקוס, בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), ו עוף בקארי קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את אבקת קארי, פלפל, עשב לימון, מיץ ליים ו 2 כפות של השמן. מתבלים במלח.
מוסיפים את העוף, פונים למעיל ומקררים במשך 4 שעות.
במעבד מזון, מחית את שאלוט, בצל, שום, ג ' ינג 'ר, אגוזים וצ' ילי.
במחבת עמוקה, מחממים את 1/3 כוס השמן הנותרת. מטגנים את הדבק צ ' ילה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף עם המרינדה ומבשלים מעל חום מתון עד שהעוף הוא השחמה וכמעט מבושל דרך, כ -20 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, הסוכר והקוקוס הקלוי ומבשלים על אש מתונה, מערבבים, עד שהעוף רך והרוטב עבה מאוד, כ -25 דקות. כפית את שמן ככל האפשר ולהשליך את עשב לימון. מתבלים במלח ומגישים.