קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

Rendang עוף בקארי-קוקוס

Rendang עוף בקארי-קוקוס
מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לכם קוקוס, ירכיים עוף, אבקת קארי מדרס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Rendang עוף בקארי-קוקוס, בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), ו עוף בקארי קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את אבקת קארי, פלפל, עשב לימון, מיץ ליים ו 2 כפות של השמן. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
עשב לימוןעשב לימון
מיץ לייםמיץ ליים
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את העוף, פונים למעיל ומקררים במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
במעבד מזון, מחית את שאלוט, בצל, שום, ג ' ינג 'ר, אגוזים וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
במחבת עמוקה, מחממים את 1/3 כוס השמן הנותרת. מטגנים את הדבק צ ' ילה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העוף עם המרינדה ומבשלים מעל חום מתון עד שהעוף הוא השחמה וכמעט מבושל דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
6
מוסיפים את חלב הקוקוס, הסוכר והקוקוס הקלוי ומבשלים על אש מתונה, מערבבים, עד שהעוף רך והרוטב עבה מאוד, כ -25 דקות. כפית את שמן ככל האפשר ולהשליך את עשב לימון. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
עשב לימוןעשב לימון
עוף שלםעוף שלם
קוקוסקוקוס
רוטברוטב
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול