קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù

Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל דופק, גזר, סלרי, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כוס פטרוזיליה במעבד מזון עד קצוץ דק; להעביר לקערה קטנה ולהניח בצד. עגבניות עם מיצים במעבד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat; להוסיף נקניק ומבשלים, פירוק עם כפית, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים חזיר טחון, מתבלים במלחופפר, ומבשלים,פירוק עם כפית, עד שכבר לא ורוד. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
כתובתערובת ירקות כדי לטפטף בסיר, מתבלים במלח, ומבשלים, stirringoften, עד הזהב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מערבבים עגבניות רסק 1 כוס מים בקערה רגילה; מוסיפים לסיר. מבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. Bringto לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים untilliquid כמעט התאדה, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים בשר שמור ופרה עגבניות 1 כוס מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על בשר כמעט שקוע, עד istender בשר, על 4 שעות. עונה עם salt.DO קדימה: ראגו יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
בואו מגניב. כיסוי וצינה, או להקפיא עד 2 חודשים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
9
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מוסיפים פסטה ו 1/2 כוס פסטה בישול liquidto רוטב; מערבבים למעיל. מערבבים 3/4 כוס פרמזן ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. להגדיל בינוני heatto ולהמשיך ערבוב, להוסיףיותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, untilsauce מעילי פסטה. מחלקים בין קערות; למעלה עם יותר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות