זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל דופק, גזר, סלרי, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כוס פטרוזיליה במעבד מזון עד קצוץ דק; להעביר לקערה קטנה ולהניח בצד. עגבניות עם מיצים במעבד; להפריש.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat; להוסיף נקניק ומבשלים, פירוק עם כפית, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חזיר טחון, מתבלים במלחופפר, ומבשלים,פירוק עם כפית, עד שכבר לא ורוד. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
כתובתערובת ירקות כדי לטפטף בסיר, מתבלים במלח, ומבשלים, stirringoften, עד הזהב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים עגבניות רסק 1 כוס מים בקערה רגילה; מוסיפים לסיר. מבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. Bringto לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים untilliquid כמעט התאדה, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בשר שמור ופרה עגבניות 1 כוס מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על בשר כמעט שקוע, עד istender בשר, על 4 שעות. עונה עם salt.DO קדימה: ראגו יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בואו מגניב. כיסוי וצינה, או להקפיא עד 2 חודשים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
9
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
11
מוסיפים פסטה ו 1/2 כוס פסטה בישול liquidto רוטב; מערבבים למעיל. מערבבים 3/4 כוס פרמזן ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. להגדיל בינוני heatto ולהמשיך ערבוב, להוסיףיותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, untilsauce מעילי פסטה. מחלקים בין קערות; למעלה עם יותר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה