קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù

Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל דופק, גזר, סלרי, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כוס פטרוזיליה במעבד מזון עד קצוץ דק; להעביר לקערה קטנה ולהניח בצד. עגבניות עם מיצים במעבד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat; להוסיף נקניק ומבשלים, פירוק עם כפית, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חזיר טחון, מתבלים במלחופפר, ומבשלים,פירוק עם כפית, עד שכבר לא ורוד. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
כתובתערובת ירקות כדי לטפטף בסיר, מתבלים במלח, ומבשלים, stirringoften, עד הזהב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים עגבניות רסק 1 כוס מים בקערה רגילה; מוסיפים לסיר. מבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. Bringto לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים untilliquid כמעט התאדה, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בשר שמור ופרה עגבניות 1 כוס מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על בשר כמעט שקוע, עד istender בשר, על 4 שעות. עונה עם salt.DO קדימה: ראגו יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בואו מגניב. כיסוי וצינה, או להקפיא עד 2 חודשים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
9
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מוסיפים פסטה ו 1/2 כוס פסטה בישול liquidto רוטב; מערבבים למעיל. מערבבים 3/4 כוס פרמזן ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. להגדיל בינוני heatto ולהמשיך ערבוב, להוסיףיותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, untilsauce מעילי פסטה. מחלקים בין קערות; למעלה עם יותר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה