Rotini עם ברוקולי
רוטיני עם ברוקולי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, מרק עוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: שרימפס וברוקולי Rotini, Rotini And Cheese with Broccoli and Ham, ו ברוקולי גבינה ורוטיני חזיר.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים בברוקולי, ומבשלים, חשוף, במשך 3 דקות.
הסר את הברוקולי עם כף מחוררת; להפריש. מערבבים את rotini לתוך אותו סיר, ולחזור לרתיחה. טבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 8 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את השום ופלפל אדום כתוש במשך 1 דקה. מערבבים את הברוקולי, מרק עוף, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הברוקולי הוא רך, על 5 דקות. מערבבים את הפסטה סחוטה; לבשל על אש נמוכה במשך 1 דקה. מערבבים בגבינת הפרמזן.