Rémoulade שרימפס חריף על טוסט עם חמאה מולסה
Rémoulade שרימפס חריף על טוסט עם חמאה מולסה הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קטשופ, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו Rémoulade שרימפס חריף על טוסט עם חמאה מולסה, שרימפס מטוגנים עם Remoulade חריף, ו שרימפס ברמה נמוכה לרתיחה עם Remoulade חריף (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מזלג, לערבב את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מערבבים הראשון 12 מרכיבים בקערה בינונית.
מורחים חמאה מולסה קלות על לחם; מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד הלחם מתחיל להתקשות, על 10 דקות. מגניב.
מערבבים שרימפס לתוך רוטב remoulade. טוסט העליון עם תערובת שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.