קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

S'mores Crêpes

S'mores Crêpes
S ' mores Crêpes יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמנת כבדה, קמח כוסמין, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: S ' mores Crêpes, וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, ו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10.

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את כל מרכיבי קרפ פירה על מהירות נמוכה עד חלקה (לגרד את הצדדים של בלנדר, במידת הצורך, להתמזג שוב עד חלקה; לא overblend).
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להעביר מיכל אטום ומקרר, מכוסה, לפחות 1 שעה.
1
בסיר כבד קטן על אש בינונית-נמוכה, להמס שוקולד ושמנת, ערבוב, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
בקערה, לטאטא יחד ממרח מרשמלו ומים (להתחיל עם 1 כפית מים) עד שהוא להפיץ בקלות. שמור מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מקציפים את הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מברשת מחבת קלות עם חמאה מומסת נוספת וחום על חום בינוני עד חם. מלא 1/4 כוס למדוד שלושה רבעים מלאים עם הבלילה, ולאחר מכן להרים מחבת מחום ויוצקים בבלילה, הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל התחתון בשכבה דקה, אפילו. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט. הקרפ הבא יהיה טוב יותר. אם הבלילה עבה מדי לעשות קרפה דק, מערבבים ב 1 עד 2 כפות מים.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לבשל קרפ עד זהב סביב הקצוות ויבש במרכז, כ 45 שניות. לשחרר קרפ מ מחבת עם מרית פלסטיק חסין חום; עם קצות אצבעות או מרית, להעיף קרפ מעל. מבשלים עד החלק התחתון הוא זהב, על 15 שניות, ואז להחליק קרפ על מגבת מטבח לקפל מגבת על זה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הפוך קרפים יותר, מחבת צחצוח עם חמאה מומסת נוספת מדי פעם (אין צורך לצחצח בכל פעם) ולערום אותם על גבי אחד את השני במגבת. (אתה צריך על 12 עד 14 קרפים.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שים קרפ על משטח עבודה.
3
מורחים 1 כף של מילוי שוקולד באופן שווה על קרפ. למעלה עם 1 כף מרשמלו להפיץ אותו באופן שווה. מקפלים קרפ לשניים, ולאחר מכן לקפל לשלישים כדי ליצור צורה טריז. מילוי וקיפול קרפים שנותרו ולסדר על מחבת גיליון חמאה, גדולה, מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברשת קרפים קלות עם חמאה מומסת, ואז לנפות סוכר ' ממתקים עליהם. קרפ Broil כ 6 עד 7 סנטימטרים מהחום עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
5
מעבירים לצלחות ומגישים עם פטל אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1
* הבלילה יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. קרפים לא ממולאים יכולים להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר בשקית פלסטיק resealable. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש (כך שהם לקלף בקלות).* קרפים יכולים להיות מלאים אך לא צלויים 2 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר, או 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה היטב. להביא לטמפרטורת החדר לפני צולה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר