Sachertorte
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Sachertorte. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, שוקולד מריר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Sachertorte, Sachertorte, ו Sachertorte.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F.
מברשת מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה ואבק עם קמח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בדוד כפול או קערה בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים, או במיקרוגל, לחמם את שבבי השוקולד עד פשוט נמס.
הסר מהחום ומערבבים עד חלקה.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וקינמון עד חיוור וקרם, על 2 דקות.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד חלקה.
מוסיפים את השוקולד המומס ומכים עד רק בשילוב.
בקערה גדולה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מעובה מעט קצף, על 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורען, ומכים עד שהלבנים מחזיקים בשיא רך. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים ביצה מוכה לתערובת החלמון כדי להבהיר אותו. בעדינות לקפל את התערובת לתוך חלבוני הביצה הנותרים רק עד חלקה. מקפלים בקמח.
באמצעות מרית אופסט, להפיץ את הבלילה במחבת מוכן.
מעבירים לתנור ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי, 35 עד 45 דקות.
הסר את העוגה מהתנור בזהירות להעיף אותו על תבנית אפייה מוכן.
תן לעוגה להתקרר במשך כ -20 דקות.
בינתיים, להפוך את סירופ רום: בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם המים לבשל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס. מערבבים את הרום, להסיר מהחום, ולתת מגניב.
בנדיבות מברשת את העוגה בכל רחבי עם כמה סירופ רום; שומרים את הסירופ שנותר. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
חותכים את העוגה אופקית לשניים.
מברשת כל צד לחתוך בנדיבות עם סירופ רום.
מורחים 1/2 כוס הריבה באופן שווה על החלק התחתון של העוגה. תניח את החצי השני למעלה.
מורחים את כוס 1 הנותרים של ריבה באופן שווה על גבי הצדדים של העוגה. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
הפוך את זיגוג: בדוד כפול או קערה בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים, או במיקרוגל, לחמם את השוקולד עם החמאה עד פשוט נמס.
הסר מהחום, מערבבים עד חלקה, ולתת מגניב מעט.
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, ואז להפיץ אותו באופן שווה על כל העוגה. מקררים את העוגה עד שהציפוי מוגדר, 5 עד 10 דקות, לפני ההגשה.
להעביר את העוגה לצלחת עוגה, ומגישים.