קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Slow-Cooker: רוטב בולונז

Slow-Cooker: רוטב בולונז
Slow-Cooker: רוטב בולונז נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לרוטב הזה יש 402 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תערובת קציץ בשר, גזר, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב בולונז איטי, רוטב בולונז איטי, ו רוטב בולונז איטי.

הוראות

1
במחבת גדולה, לשלב את הבצל, סלרי, גזר, ושמן זית ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
3
תוסיף את החלב. להגביר את החום גבוה לבשל עד החלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
להעביר את התערובת לבישול איטי 4-6 ליטר. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את רסק העגבניות; לבשל על אש נמוכה כדי להפחית את המרירות שלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מחבתמחבת
5
מוסיפים את רסק העגבניות לתנור, יחד עם העגבניות, המלח והאגוז מוסקט. מבשלים נמוך במשך 8 שעות, או על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
עגבנייהעגבנייה
מוסקטמוסקט
מלחמלח