Slow-Cooker: רוטב בולונז נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לרוטב הזה יש 402 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תערובת קציץ בשר, גזר, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב בולונז איטי, רוטב בולונז איטי, ו רוטב בולונז איטי.
הוראות
1
במחבת גדולה, לשלב את הבצל, סלרי, גזר, ושמן זית ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
3
תוסיף את החלב. להגביר את החום גבוה לבשל עד החלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
4
להעביר את התערובת לבישול איטי 4-6 ליטר. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את רסק העגבניות; לבשל על אש נמוכה כדי להפחית את המרירות שלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
מחבת
5
מוסיפים את רסק העגבניות לתנור, יחד עם העגבניות, המלח והאגוז מוסקט. מבשלים נמוך במשך 8 שעות, או על גבוה במשך 4 שעות.