Spanikopita
Spanikopita עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Spanikopita, Spanikopita, ו Spanikopita מחבת {+בגידה}.
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור מחממים עד 400 מעלות F.
מחממים מחבת קטנה מעל בינוני לחום גבוה בינוני.
מוסיפים שמן ובצל ו לטגן 5 דקות.
מוסיפים תרד קצוץ יבש, מופשר ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיפים פטה לקערה ומשלבים אותו עם תרד.
מוסיפים ביצה מוכה ושמנת חמוצה לקערה ומשלבים עם גבינה, תרד ובצל.
על משטח עבודה גדול, מניחים גיליון 1 של פילו. צבע חצי מהסדין עם חמאה מומסת מעט, לשים לב נוסף למתחם שלך. מקפלים גיליון לשניים. ערימה 1/4 של תערובת התרד שלך לתוך צורת יומן עובד 2 אינץ ' מלמטה וכל צד. הכנס את התחתית וקפל את שני הצדדים פנימה, ואז גלגל ועטוף כלפי מעלה עד שתגיע לקצה גיליון הבצק. כל מאפה יהיה דומה אגרול. צבע את התפר ואת הקצוות של הגליל עם חמאה ולהגדיר בצד התפר רול למטה על גיליון עוגיות. חזור ולעשות 4 לחמניות.
אופים 15 דקות או עד מוזהב קלות בכל רחבי לשרת.