Spice-שפשף צלעות חזיר
Spice-שפשף צלעות חזיר גריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. לך לחנות ותביא את כלהכסף, קמח, צלעות חזיר במרכז החתך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו Spice-שפשף צלעות חזיר, צלעות חזיר משופשפות במשך יומיים, ו Spice-שפשף צלעות חזיר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה ומברישים את סורגי הגריל בשמן זית.
לטאטא יחד 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, כמון ו allspice בקערה קטנה.
מפזרים את צלעות החזיר עם לשפשף. גריל צלעות חזיר בכל צד 6 עד 7 דקות, במשך סך של 12 עד 14 דקות.
הסר את הצלעות לצלחת ואוהל עם נייר כסף.
בסיר קטן, להמס את החמאה. לאחר החמאה מתחילה קצף, להוסיף את שאלוט ו לטגן עד מכרז.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד דביק. מערבבים את מיץ הרימון, מלאי בשר, חומץ יין אדום ושימורי פטל. להביא לרתיחה תוך ערבוב. הרוטב יתעבה כאשר הוא מתחיל להתבשל. טעם ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את צלעות החזיר על האורז עם רוטב מצוק מעל.
מקשטים עם זרעי רימון טריים.