סלמון מבושל עם סלסה ורדה
סלמון עלום עם סלסה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עלה שטוח, שמן זית כתית נוספת, אבקת כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון מבושל קל עם סלסה ורדה, בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה, ו סלמון עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
להזיז את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש ל 250 מעלות F (120 C).
חותכים חתיכה גדולה של רדיד זה בערך פי ארבעה רוחב פילה הסלמון שלך, ועוד כמה סנטימטרים. אם רדיד שלך הוא לא מספיק זמן, ייתכן שיהיה עליך להצטרף כמה גיליון יחד על ידי הזדנבות הקצוות וקיפול אותם על כמה פעמים. קנה מידה debone הפילה שלך ולאחר מכן להשתמש מגבות נייר לייבש את פני השטח של הדגים. לשפשף 2 כפות של שמן זית משני צדי הסלמון ומניחים את עור הסלמון על הנייר.לשפשף את 4 שיני שום מגורד ומפזרים עם גרידת לימון, אבקת כוסברה, 1/2 כפית מלח ופלפל. מקפלים את רדיד אלומיניום למעלה ומעל הסלמון לאטום את החלק העליון על ידי קיפול בקצה העליון 3 או 4 פעמים. מקפלים את הצדדים שמאלה וימינה של רדיד 3 או 4 פעמים כדי להפוך את החבילה ומניחים את החבילה על תבנית אפייה.
אופים את הסלמון במשך 25-30 דקות או עד מדחום קורא 135 F (57 C). כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את הכוסברה, פטרוזיליה שטוחה, 1/4 כוס שמן זית, 3 כפות מיץ לימון, 1 שן שום, 1/2 כפית מלח, ופלפל לבן למעבד מזון קטן או בלנדר. תהליך עד חלקה.
חותכים את האבוקדו לחצי לאורכו, ולאחר מכן להסיר את הבור, לקלף.
חותכים את האבוקדו לקוביות 1/2" ולאחר מכן לזרוק עם קצת מיץ לימון כדי למנוע ממנו חמצון. כדי לשרת את הסלמון, אתה יכול לפתוח אותו לחתוך אותו לחלקים או להעביר אותו כולו על מגש הגשה.
לטפטף קצת רוטב על וסביב הסלמון ולפזר את האבוקדו על גבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.