Streusel תפוחי אדמה מתובל
Streusel תפוחי אדמה מתובל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מרק דלעת מתובל עם מרשמלו קינמון, פפיטה Streusel, וקרם קצפת Fraîche, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה).
הוראות
שים אגוזי לוז בתבשיל 3 ליטר רדוד (על 9 על 13 ב.).
אופים בתנור 350 עד זהב תחת עורות, על 15 דקות.
יוצקים על מגבת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת, על 5 דקות. לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות רופפים. הרם אגוזים ממגבת; להשליך עורות. מערבולת אגוזים בבלנדר או מעבד מזון עד קצוץ דק.
בינתיים, בקערה, תערובת שמנת חמוצה, מרק עוף, ומרג ' ורם עד חלקה.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ'. מכסים את תחתית התבשיל עם כ 1/4 של פרוסות תפוחי האדמה, חופפים מעט כדי לעשות שכבה אפילו.
יוצקים על 1/4 של תערובת שמנת חמוצה באופן שווה על תפוחי אדמה כדי לכסות. חזור על שכבת שאריות תפוחי אדמה ותערובת שמנת חמוצה, מסתיים עם שמנת חמוצה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף; להגדיר בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/4 שעות.
בעוד תפוחי אדמה אופים, בקערה לשלב אגוזי לוז קצוצים, פירורי לחם, גבינה, וחמאה. לשפשף עם האצבעות שלך עד חמאה משולבת ותערובת יוצרת גושים מתפוררים. לחשוף תפוחי אדמה ומפזרים באופן שווה עם streusel אגוזי לוז.
אופים עד streusel הוא השחמה, 8 עד 10 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.