Summery Lime-Mango Shortcakes
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ג'לטין, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Summery Lime-Mango Shortcakes, מנגו-סיד Shortcakes, ו מנגו קיצי וטאקו אבוקדו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מערבבים מנגו, אוכמניות ותותים בקערה גדולה.
טפטוף עם מיץ ליים ודבש; לערבב היטב. כיסוי; מילואים במקרר.
מפזרים את הג ' לטין על המים בקערת זכוכית או מתכת חסינת חום גדולה.
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עד מומס.
להעביר לקערה קטנה; להכניס למקרר עד מגניב, על 10 דקות. מקציפים קרם בקערה הגדולה עם מיקסר חשמלי. כאשר השמנת מתחילה להתעבות, מפזרים סוכר של ממתקים ותמצית קוקוס.
מערבבים בג ' לטין מקורר בבת אחת. שוט עד פסגות רכות טופס. מכסים ומקררים.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, גרידת סיד, פרג, ומלח בקערה גדולה.
חותכים את קיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. מקציפים את הביצה ואת החמאה בקערה קטנה, מערבבים קלות לתוך תערובת קמח רק עד לחלח. הפוך על משטח עבודה משוריין; ללוש 3 עד 4 פעמים, או עד הבצק פשוט מגיע יחד.
רול 1/2 עובי אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים לחמניות קצרות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, על 15 עד 18 דקות. אפשר להתקרר מעט; לפצל כל עוגה לשניים אופקית.
כדי להרכיב, לארגן פירות על המחצית התחתונה של כל עוגה. כפית או קרם מקטרת באופן שווה על פירות. למעלה כל אחד עם חצאי ביסקוויט הנותרים.