קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Sunchoke Gratin

Sunchoke Gratin
אם יש לכם אגוזי מלך, שמנת כבדה, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים, מרק סאנצ'וק, ו כרובית ומרק סאנצ'וק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In סיר בינוני לכסות את העדשים עם מים 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על תבנית אפייה גדולה כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים את האגוזים השחורים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
להעביר את האגוזים השחורים למגבת נייר ולתת מגניב.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לחתוך את ארטישוק ירושלמי לרוחב 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים אותם למים המלוחים הרותחים כדי לבשל את הפרוסות עד רך-פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מסננים ביסודיות ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את העדשים המבושלים, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, גרידת לימון ושום, מתבלים במלח ופלפל; זורקים בעדינות. חמאה התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה סגלגל 5 או 6 כוס או שווה ערך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מעבירים את תערובת הארטישוק הירושלמית ואת כל הנוזל שלה לחמאה dish.In קערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת לפזר על gratin.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
אופים במשך 30 דקות, או עד gratin הוא מבעבע וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר