קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Sunchoke Gratin

Sunchoke Gratin
אם יש לכם אגוזי מלך, שמנת כבדה, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים, מרק סאנצ'וק, ו כרובית ומרק סאנצ'וק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In סיר בינוני לכסות את העדשים עם מים 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על תבנית אפייה גדולה כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מורחים את האגוזים השחורים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
להעביר את האגוזים השחורים למגבת נייר ולתת מגניב.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לחתוך את ארטישוק ירושלמי לרוחב 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים אותם למים המלוחים הרותחים כדי לבשל את הפרוסות עד רך-פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מסננים ביסודיות ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את העדשים המבושלים, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, גרידת לימון ושום, מתבלים במלח ופלפל; זורקים בעדינות. חמאה התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה סגלגל 5 או 6 כוס או שווה ערך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מעבירים את תערובת הארטישוק הירושלמית ואת כל הנוזל שלה לחמאה dish.In קערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת לפזר על gratin.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים במשך 30 דקות, או עד gratin הוא מבעבע וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר