Tagliatelle con Funghi E Prosciutto: אטריות סרט עם פטריות ו ProsciuttoLeftovers: Pattone: Refried Tagliatelle
אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle Ai Funghi, ו Tagliatelle con Spinaci e Funghi (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
מגלגלים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ולאחר מכן לחתוך את גיליון התוצאה לסרטים 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
3
מניחים את הסרטים על מגש גיליון מאובק עם סולת ומניחים בצד, מכוסה מגבות מטבח נקיות, לחות, עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב בהיר ונבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הפטריות ו לטגן על חום גבוה 5 דקות, עד חום זהוב. מתבלים עם פתיתי צ ' ילה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
זרוק את tagliatelle לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת עם הפטריות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה, הוספת התזה של מי הבישול במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב מלהיות "הדוק" מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף פרושוטו וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
11
מגישים מיד 4 קערות פסטה מחוממות, עם Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מניחים את שאריות הפסטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את החמאה, הביצים, פירורי הלחם והגבינה ומערבבים באופן רופף ביד או בכף עץ. קח חופנים של תערובת הפסטה וליצור אותו לקנים דחוסים קלות של עובי 1 אינץ 'וכ 4 אינץ' בקוטר. אמורים להיות לך בין 4 ל-6 קנים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
14
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. בזהירות למקם את הקינים בשמן החם ומבשלים עד שהם זהובים חום והקצה הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מן השמן, מתבלים במלח ופלפל ומתנקזים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
16
מפזרים סוכר אם תרצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה