"Top Tier" עוגת מזון השטן עם ציפוי שמנת חמוצה-פאדג
לך לחנות ותביא סודה לשתיה, אבקת קקאו טבעית, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו "Top Tier" עוגת מזון השטן עם ציפוי שמנת חמוצה-פאדג, עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד פאדג, ו עוגת השטן עם ציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור;מחממים ל 177°. חמאה שני 5 אינץ 'cakepans עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. מחבתות בשורה התחתונה עם נייר קלף; butterparchage.
מערבבים אבקת קקאו ושוקולד חלב בקערה בינונית.
יוצקים 1/4 כוס מים מעל; לטאטא עד תערובת issmooth.
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלחעוד קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את שניהם סוכרים, שמן, ביצה, וקערה inlarge וניל עד מעורבב היטב.
להוסיף קמח ותערובות cocoa; לנצח עד מעורבב (batterwill להיות דק). מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא עם כמה crumbsattached, 28 עד 30 דקות. מגניב ב onracks מחבתות 15 דקות. הפעל על מדפים; קלף peeloff. להתהפך; מגניב על מדפים.
מניחים שוקולד בפח מתכת גדול. הגדר קערה על סיר של רתיחה מים ומערבבים עד נמס וחלק.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים, ואז מוסיפים שמנת חמוצה וסירופ תירס ומקציפים עד לקבלת חלקה.
Letfrosting לעמוד בטמפרטורת החדר untilthick מספיק כדי להפיץ, על 20 דקות.
באמצעות סכין משונן, לקצץ העליון של העוגה כדי להפוך את הרמה.
חותכים כל עוגה אופקיתבחצי.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך, onplatter.
מורחים 1/4 כוס ציפוי מעל, leaving1 / 2 אינץ גבול. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד חתוך למטה.
מורחים 1/4 כוס ציפוי מעל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם קוטל השלישי, לחתוך את הצד.
מורחים 1/4 כוס כפור, עוזב 1/2 אינץ גבול. העליון עם שכבת עוגה מכתים, בצד לחתוך למטה.
מורחים 1 / 3 כוס ציפוי מעל וצדדים. ציפוי Chilluntil מוגדר, כ -30 דקות. לשמור על ציפוי בטמפרטורת החדר.
מורחים שאריות זיגוג באופן שווה לעקוף וצדדים של עוגה. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. כיסוי עם עוגת domeand חנות בטמפרטורת החדר.
סדר ורדים על גבי עוגה ומגישים.
מחבתות עוגה חמישה אינץ ' areavailable בכמה חנויות כלי מטבח androstaurant אספקה חנויות באינטרנט fromcheftools.com ו amazon.com.