קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 807 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 3 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), עוגת טרס שוקולד, ו עוגת טרס שוקולד.

הוראות

1
עבור העוגה: 1
2
לחמם את התנור ל 163° ולסדר מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום, להוסיף את הקפה המיידי, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
6
מניחים את אבקת הקקאו בקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בקפה החם עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו להתקרר מעט, על 15 עד 20 דקות.3Sift קמח נמדד, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את החלמונים, שמן, וניל בקערה גדולה נפרדת לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את תערובת הקקאו המקוררת לתוך תערובת הביצה בעדינות לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה; מניחים בצד.4
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.5 תוך שימוש במרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
אופים זה לצד זה, מסתובבים באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. לקרר את המחבתות על מדף במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. לשטוף את מחבתות העוגה.6באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל ראש עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח ולחשוף את החלק הפנימי של העוגה. להחזיר את העוגות כדי מחבתות עוגה ניקה; להפריש.עבור tres leches: 1
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
לטאטא את החלב המרוכז, חלב התאדה, רום ומלח עד חלקה בשילוב.2 מחלקים את תערובת tres leches לתוך 2 חלקים שווים. החל עם 1 עוגה ו 1 חלק, יוצקים כמה שיותר של תערובת tres leches מעל העוגה ככל האפשר. חזור עם העוגה השנייה ו tres leches חלק. הניחו את העוגות בצד עד שיתחילו לספוג את התערובת, כ -20 דקות. המשך להוסיף עוד מהתערובת עד שכל זה נוספה, כ -30 עד 40 דקות יותר. מכסים את העוגות בניילון נצמד ומקררים 4 שעות, או מקפיאים 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהעוגות קלות יותר לטיפול. (הם לא יכולים לספוג לחלוטין את כל התערובת.) 3לפנות את העוגות מתוך המחבתות על ידי הפיכת כל אחד על צלחת מעל הכיור, כמו כמה תערובת unabsorbed עשוי לשפוך החוצה.למילוי ולהרכבה: 1
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה וחלק.2כדי להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.3רק לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: להחזיק את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ולהשתמש מקלף ירקות לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20
מגישים באופן מיידי.
21
שתף מתכון זה
22
הדפס
23
דוא " ל
24
שמור (653)

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה12שרימפס וורידיםחמאה, לציפוי המחבתותחמאה, לציפוי המחבתות4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתותקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתות1חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררום כההרום כהה8largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי5largesחלמוניםחלמונים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב התאדה (ללא שומן)חלב התאדה (ללא שומן)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קר מאודקרם כבד קר מאוד2חתיכות טופי הית' ברגבישי קפה מיידייםגבישי קפה מיידיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולד, לקישוטsemisweet שוקולד, לקישוט113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדיאבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4