Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 807 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 3 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), עוגת טרס שוקולד, ו עוגת טרס שוקולד.
הוראות
1
עבור העוגה: 1
2
לחמם את התנור ל 163° ולסדר מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום, להוסיף את הקפה המיידי, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
6
מניחים את אבקת הקקאו בקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בקפה החם עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בואו להתקרר מעט, על 15 עד 20 דקות.3Sift קמח נמדד, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את החלמונים, שמן, וניל בקערה גדולה נפרדת לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את תערובת הקקאו המקוררת לתוך תערובת הביצה בעדינות לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה; מניחים בצד.4
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.5 תוך שימוש במרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
אופים זה לצד זה, מסתובבים באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. לקרר את המחבתות על מדף במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. לשטוף את מחבתות העוגה.6באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל ראש עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח ולחשוף את החלק הפנימי של העוגה. להחזיר את העוגות כדי מחבתות עוגה ניקה; להפריש.עבור tres leches: 1
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
16
לטאטא את החלב המרוכז, חלב התאדה, רום ומלח עד חלקה בשילוב.2 מחלקים את תערובת tres leches לתוך 2 חלקים שווים. החל עם 1 עוגה ו 1 חלק, יוצקים כמה שיותר של תערובת tres leches מעל העוגה ככל האפשר. חזור עם העוגה השנייה ו tres leches חלק. הניחו את העוגות בצד עד שיתחילו לספוג את התערובת, כ -20 דקות. המשך להוסיף עוד מהתערובת עד שכל זה נוספה, כ -30 עד 40 דקות יותר. מכסים את העוגות בניילון נצמד ומקררים 4 שעות, או מקפיאים 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהעוגות קלות יותר לטיפול. (הם לא יכולים לספוג לחלוטין את כל התערובת.) 3לפנות את העוגות מתוך המחבתות על ידי הפיכת כל אחד על צלחת מעל הכיור, כמו כמה תערובת unabsorbed עשוי לשפוך החוצה.למילוי ולהרכבה: 1
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצות
17
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה וחלק.2כדי להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
רול פירות צהוב אחד
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.3רק לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: להחזיק את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ולהשתמש מקלף ירקות לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.