Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 807 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 3 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), עוגת טרס שוקולד, ו עוגת טרס שוקולד.
הוראות
1
עבור העוגה: 1
2
לחמם את התנור ל 163° ולסדר מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.5 תוך שימוש במרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
אופים זה לצד זה, מסתובבים באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. לקרר את המחבתות על מדף במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. לשטוף את מחבתות העוגה.6באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל ראש עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח ולחשוף את החלק הפנימי של העוגה. להחזיר את העוגות כדי מחבתות עוגה ניקה; להפריש.עבור tres leches: 1
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
15
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
לטאטא את החלב המרוכז, חלב התאדה, רום ומלח עד חלקה בשילוב.2 מחלקים את תערובת tres leches לתוך 2 חלקים שווים. החל עם 1 עוגה ו 1 חלק, יוצקים כמה שיותר של תערובת tres leches מעל העוגה ככל האפשר. חזור עם העוגה השנייה ו tres leches חלק. הניחו את העוגות בצד עד שיתחילו לספוג את התערובת, כ -20 דקות. המשך להוסיף עוד מהתערובת עד שכל זה נוספה, כ -30 עד 40 דקות יותר. מכסים את העוגות בניילון נצמד ומקררים 4 שעות, או מקפיאים 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהעוגות קלות יותר לטיפול. (הם לא יכולים לספוג לחלוטין את כל התערובת.) 3לפנות את העוגות מתוך המחבתות על ידי הפיכת כל אחד על צלחת מעל הכיור, כמו כמה תערובת unabsorbed עשוי לשפוך החוצה.למילוי ולהרכבה: 1
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה וחלק.2כדי להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
רול פירות צהוב אחד
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.3רק לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: להחזיק את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ולהשתמש מקלף ירקות לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)