אבזם אוכמניות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את אבזם אוכמניות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת 81 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח עוגה, ביצה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 34 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות ואוכמניות אבזם.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לעוגה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
רססו תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 9 אינץ' עם ספריי טפלון והניחו בצד.
בקערת ערבוב בינונית טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והג'ינג'ר הטחון. לְהַפְרִישׁ.
בקערה של מערבל סטנד, עם חיבור ההנעה, מקציפים יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כדקה אחת.
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד להטמעה טובה, כ-30 שניות.
מוסיפים 1/3 מתערובת הקמח ומקציפים במהירות נמוכה רק עד להטמעה ואז מוסיפים 1/3 מהחלב ומקציפים עד להטמעה. חוזרים על הפעולה, לסירוגין קמח וחלב עד שהכל מתאחד. מערבבים בעדינות את האוכמניות ויוצקים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את הסוכר, הקמח ואגוז המוסקט.
מוסיפים את החמאה ומעבדים את החומרים היבשים בעזרת מזלג לאיחוד. ממשיכים עד שהתערובת מקבלת מרקם פירורי.
מפזרים את התערובת על גבי העוגה.
אופים על הרשת האמצעית של התנור במשך 35 דקות או עד לקבלת צבע זהוב. מצננים לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור אבזם. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אוסף Taittinger Taittinger מאת Sebastiao Salgado עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-320 דולר לבקבוק.
![אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין של היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.