אבטיח זנב בתולת ים
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סכין מטבח וסכין פרינג, יוגורט ללא חלב, גרנולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בתולת ים, קוקטיילים בתולת ים כחולה, ו בת ים עמוק אגרוף (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אבטיח תחת מים זורמים מגניב יבש לטפוח.על קרש חיתוך, במקום אבטיח על צידו לחתוך 4 אינץ ' מקצה אחד של אבטיח כדי לספק בסיס חסון.
חותכים אבטיח שנותר חצי לאורכו.חלול את שני חצאי האבטיח עם כפית או כף, הזמנת חתיכות אבטיח לקוביות עד להגשה או חיתוך צורות בתולת ים.השתמש בסמן מחיקה יבש כדי לעקוב אחר זנב בתולת ים ביד חופשית לאורכו על פני מחצית שלמה. עם סכין על פי בחירתך, בזהירות לקצץ כדי ליצור את קווי המתאר של זנב בתולת ים. השתמש בסכין הערוץ כדי ליצור קשקשים ופרטים.לפרטים נוספים, מברשת על טורקיז אכיל אבקת נצנץ / אבק דיסקו (שנרכש בחנות לקשט עוגה או חנות מלאכה).השתמש פינים בגודל עיפרון כדי לאבטח את זנב בתולת הים לחלק העליון של הבסיס. לקשט עם קוביות אבטיח או מגזרות אבטיח בתולת ים ומגישים.
שכבת אבטיח, יוגורט וגרנולה לתוך תבניות העליון עם יוגורט ונתחי אבטיח.להקפיא לדחוף פופ תבניות וליהנות.