אבטיח קרטיבים
ארטיקים אבטיח יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 140 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, ג'לי בטעם תות ג' לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אבטיח קרטיבים, אבטיח מלפפון קרטיבים, ו טקילה אבטיח קרטיבים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר יבש ג ' לטין ליים לערבב בקערה בינונית.
להוסיף 1 כוס מים רותחים; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח 1/2 כוס מים קרים למדוד 3/4 כוס.
מוסיפים לג ' לטין ליים; מערבבים עד שהקרח נמס לחלוטין. מקררים 25 דקות.
בינתיים, חזור על שלב 1 באמצעות תערובת ג ' לטין תות אבל השמטת צעד הקירור.
יוצקים לתוך 16 (3-עוז.) כוסות נייר. הקפאה 20 דקות. מערבבים 1/2 כפית. שוקולד צ 'יפס לג' לטין בכל כוס.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר שנותר עם מיקסר בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בשוט מגניב; כפית על ג ' לטין בכוסות.
יוצקים ג ' לטין ליים על תערובת גבינת שמנת. הכנס מקל פופ עץ למרכז של כל כוס. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
הסר פופס מכוסות רק לפני ההגשה.