אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים)
Ajvar (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, שום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו Ajvar (פלפל אדום קלוי סרבי להתענג), Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי), ו רוטב חציל ופלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר גזע, זרעים, וממברנות לבנות.
חותכים את החצילים בחצי לאורכו.
מניחים פלפלים וחצילים לחתוך צדדים על תבנית אפייה גדולה ומניחים אותו בתנור כ 4 אינץ ' מתחת למטאטא. מטגנים עד שקליפות הפלפל נשרפות ומשחירים והחציל רך באמצע. שחור יותר אתה מקבל את הפלפלים, טוב יותר את הטעם, אז אל תתביישו! אם אתה מוצא כמה מושחרים לפני אחרים, להעביר אותם סביב על תבנית האפייה, כך שהם יצלו באופן שווה. כמו הפלפלים להשחיר, להסיר אותם לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. כאשר החציל הוא מכרז, להסיר אותו לצלחת או קרש חיתוך. לגרוף את הבשר, להשליך כל זרעים גדולים, ולמקם אותו במעבד מזון עם זיתים ושום. תהליך עד חלקה. אפשר לפלפלים קיטור בקערה המכוסה עד שהם קרירים. לאחר מכן לקלף את העור מושחר; העור יותר להסיר, טוב יותר, אבל אל תדאג אם אתה לא יכול לקבל כל קצת.
מוסיפים אותם לחציל במעבד המזון ודופק לקצוץ אותם דק אבל לא למזג אותם למשחה חלקה.
הסר לקערה ולהוסיף את החומץ, פלפל חריף, ומלח לפי הטעם.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.