קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אגוזים לקאפקייקס חמאת בוטנים במילוי קרמל מלוח

אגוזים לקאפקייקס חמאת בוטנים במילוי קרמל מלוח
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו אגוזים לעוגות חמאת בוטנים עם מילוי קרמל מלוח. תמורת 53 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 535 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-26 גרם שומן למנה. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חמאה, מלח, אבקת סוכר וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים קרמל מלוח, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ומילוי פאדג' שוקולד, ועוגיות חמאת בוטנים וג'לי.

הוראות

1
לקאפקייקס: מחממים את תנור ההסעה ל-325 מעלות F או תנור רגיל ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת מיקסר גדולה, מקרם יחד את הסוכר, החמאה וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית במיקסר כבד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
5
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים מחצית מהקמח לקערת המיקסר יחד עם 1/2 כוס מהחצי-חצי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים עד שהקמח מתערבב פנימה, מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את שאר הקמח ואת חצי-חצי הכוס האחרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
מערבבים עד שהבלילה חלקה וכל גושי הקמח נעלמים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
10
ממלאים 24 כיסויי קאפקייקס למחצה ואופים 20 דקות בתנור הסעה או 28 דקות בתנור הרגיל. החלק העליון של הקאפקייקס צריך להזהיב קלות. בדוק את הקאפקייקס כדי לוודא שהבלילה לא נדבקת לקיסם עץ כשהיא מוכנסת לתוך הקאפקייק. מצננים את הקאפקייקס לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
למילוי הקרמל המלוח: בסיר בינוני כבד, מבשלים את הסוכר המגורען בפני עצמו על אש בינונית-גבוהה. כשהסוכר מתחיל להמיס, מערבבים ברציפות עד שכל הסוכר נמס וצבעו ענברי כהה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החמאה עד שהיא נמסה לחלוטין; התערובת תבעבע. לאחר מכן מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
מפזרים פנימה את מלח הים ומערבבים מעט. מצננים לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
14
לקרם חמאת בוטנים: בקערת מיקסר גדולה, טורפים יחד את החמאה, חמאת הבוטנים ומחצית מאבקת הסוכר באמצעות מיקסר כבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים את החצי-חצי ואת יתרת אבקת הסוכר יחד עם הווניל ומערבבים היטב. אם הציפוי סמיך יותר ממה שאתה רוצה, הוסיפו 1 כפית של חצי-חצי נוסף בכל פעם, וערבבו היטב לאחר כל הוספה עד שהציפוי מגיע לסמיכות הנכונה. העובי עשוי להיות תלוי ברמות הלחות באזור שלך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
16
להרכבה: כשהקאפקייקס מתקררים לטמפרטורת החדר, יוצרים חור בגודל 3/4 אינץ' באמצע כל קאפקייק בעזרת סכין חדה. השאר כמות קטנה של עוגה בתחתית כל קאפקייק כדי שהמילוי שלך לא ייפול מתחתית הקאפקייק. בעזרת שקית רוכסן קטנה ממלאים כל קאפקייק עד למעלה במילוי קרמל מלוח. לאחר מכן להקפיא עם קרם חמאת בוטנים. אתה יכול להעלות קאפקייקס עם בוטנים קצוצים וזילוף קרמל מלוח כרצונך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים129אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת313אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקhalf-and-half, plus more for thinning if neededhalf-and-half, plus more for thinning if needed2426 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1196 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)24ריבס, קצוץ טרי או קפואבוטנים קצוצים, לקישוטבוטנים קצוצים, לקישוט907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6(חוֹרֶף)salted butter, chopped in small piecessalted butter, chopped in small pieces11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס4largesביצים שלמותביצים שלמות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.