קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים
אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבוש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך סוכר, סוכר בתוספת נוספת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים, סורבה אגס עם רוטב פטל, ו מיני אגס אגוזים צ'יפס עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים 1 גיליון של פילו על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים), ולאחר מכן מברשת עם קצת חמאה ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
גזור גיליון חצי לרוחב כדי ליצור 2 מלבנים וקמט כל אחד לתוך סיבוב חינם-טופס לשיא, על 4 אינץ ' בקוטר.
3
מעבירים לסדין אפייה עם מרית מתכת ויוצרים עוד 4 צ ' יפס באותו אופן עם פילו הנותרים, חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ ' יפסצ ' יפס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בואו יבש, חשוף, בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים צ ' יפס עד הזהב, 2 עד 4 דקות (לצפות מקרוב, שכן הם לשרוף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
העברה עם מרית למתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מקציפים יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערת מתכת. מנפים קמח קורנפלור לתוך קערה לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין חדה לתוך סיר כבד קטן, שמירה תרמילים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים חלב ונותר 2 כפות סוכר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים חלב חם לתערובת ביצה בזרם, מטאטא, ומעבירים לסיר. מבשלים, מקציפים, 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לכפות קרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הכה יחד חמאה, סוכר, קמחים, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצה ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה. להמיס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז אגסים sauté, מפנה מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים סוכר על אגסים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס ואגסים מתחילים להפוך לזהב חיוור, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
להעביר מחבת לתנור אגסים צלויים עד רך מאוד, 5 עד 7 דקות, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל 177°. חמאה ramekins בנדיבות מעיל עם סוכר, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להקציף קרם מאפה לתוך קרם שקדים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מורחים 1/4 כוס קרם באופן שווה בתחתית 1 ramekin העליון עם 2 חתיכות של אגס.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מורחים עוד 1/4 כוס קרם על אגסים העליון עם 2 חתיכות יותר של אגס. חזור על הנותרים 5 ramekins. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים clafoutis עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב ramekins על מדף 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
שים 1 clafoutis (ב ramekin) על כל אחד 6 צלחות גדולות ומעל כל אחד עם פילו פריך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים רוטב סיידר וסורבה חבוש בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
סורבהסורבה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
* טוגנים יכולים להתייבש עד 24 שעות לפני האפייה.* צ ' יפס יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה וקרם שקדים ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שילוב.* ניתן להרכיב Clafoutis 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צ ' יפסצ ' יפס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי