קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים
אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבוש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך סוכר, סוכר בתוספת נוספת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים, סורבה אגס עם רוטב פטל, ו מיני אגס אגוזים צ'יפס עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים 1 גיליון של פילו על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים), ולאחר מכן מברשת עם קצת חמאה ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
גזור גיליון חצי לרוחב כדי ליצור 2 מלבנים וקמט כל אחד לתוך סיבוב חינם-טופס לשיא, על 4 אינץ ' בקוטר.
3
מעבירים לסדין אפייה עם מרית מתכת ויוצרים עוד 4 צ ' יפס באותו אופן עם פילו הנותרים, חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ ' יפסצ ' יפס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בואו יבש, חשוף, בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים צ ' יפס עד הזהב, 2 עד 4 דקות (לצפות מקרוב, שכן הם לשרוף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
העברה עם מרית למתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מקציפים יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערת מתכת. מנפים קמח קורנפלור לתוך קערה לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין חדה לתוך סיר כבד קטן, שמירה תרמילים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוסיפים חלב ונותר 2 כפות סוכר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מוסיפים חלב חם לתערובת ביצה בזרם, מטאטא, ומעבירים לסיר. מבשלים, מקציפים, 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לכפות קרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הכה יחד חמאה, סוכר, קמחים, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים ביצה ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה. להמיס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז אגסים sauté, מפנה מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים סוכר על אגסים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס ואגסים מתחילים להפוך לזהב חיוור, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
להעביר מחבת לתנור אגסים צלויים עד רך מאוד, 5 עד 7 דקות, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל 177°. חמאה ramekins בנדיבות מעיל עם סוכר, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף קרם מאפה לתוך קרם שקדים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מורחים 1/4 כוס קרם באופן שווה בתחתית 1 ramekin העליון עם 2 חתיכות של אגס.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מורחים עוד 1/4 כוס קרם על אגסים העליון עם 2 חתיכות יותר של אגס. חזור על הנותרים 5 ramekins. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים clafoutis עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב ramekins על מדף 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
שים 1 clafoutis (ב ramekin) על כל אחד 6 צלחות גדולות ומעל כל אחד עם פילו פריך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים רוטב סיידר וסורבה חבוש בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
סורבהסורבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
* טוגנים יכולים להתייבש עד 24 שעות לפני האפייה.* צ ' יפס יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה וקרם שקדים ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שילוב.* ניתן להרכיב Clafoutis 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
צ ' יפסצ ' יפס
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא