אגס, ארוגולה וברי פניני
אגס, ארוגולה וברי פניני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם כפרי, ברי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו עוף, ברי, תאנה וארוגולה פניני, ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, ו ריסוק על קתי סטראוס של פניני שמח בתוספת תפוח קלוי, ברי פקאן פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מכונת פניני או מחבת גריל מחוררת על חום בינוני.
מברשת את פרוסות הלחם משני הצדדים בנדיבות עם שמן זית, ולאחר מכן שכבת הברי על החלק הפנימי של הלחם.
מחלקים את פרוסות האגס בין הלחם, ומעל צד אחד של כל כריך עם ארוגולה. מקפלים את הכריכים יחד ומניחים במכונת פניני או על גבי מחבת גריל שחומם מראש עם מחבת כבדה (כגון ברזל יצוק, או מחבת עם פחית בזה) על גבי.
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים את הכריך עד הברי הוא נמס באופן מלא והלחם הוא זהוב, 3-5 דקות לכל צד.
מגישים מיד בעוד הגבינה עדיין חמה.