קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אגס טארט טאטין עם יין אדום קרמל

אגס טארט טאטין עם יין אדום קרמל
טטין טארט אגס עם קרמל יין אדום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את היין עם מקלות קינמון על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות. זרוק את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
במחבת 12 אינץ', לשלב את הסוכר והמים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שנוצר קרמל ענבר בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את סירופ היין האדום יחד עם החמאה והליקר ומבשלים להמיס את הקרמל המוקשה, כ -1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(מקרטון)(מקרטון)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
מוסיפים את חצאי האגס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד האגסים הם מכרז ומיצי המחבת הם מתקתק, על 20 דקות. סדר את האגסים לחתוך את הצד במחבת עם הקצוות הדקים מצביעים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו מגניב במשך 30 דקות.
7
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק לכיכר 13 אינץ'. באמצעות מכסה המחבת כתבנית, לחתוך סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים ארבעה פתחי קיטור 2 אינץ ' ארוך במאפה ולהניח אותו על האגסים, תוחב את הקצה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד המאפה הוא זהב עמוק ועולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תן את הטארט להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז בזהירות רבה להפוך את הטארט על צלחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חותכים לפרוסות ומגישים עם קרם פראש.