אגס טארט טאטין עם יין אדום קרמל
טטין טארט אגס עם קרמל יין אדום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להרתיח את היין עם מקלות קינמון על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות. זרוק את מקלות הקינמון.
במחבת 12 אינץ', לשלב את הסוכר והמים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שנוצר קרמל ענבר בהיר, כ -5 דקות.
מוסיפים את סירופ היין האדום יחד עם החמאה והליקר ומבשלים להמיס את הקרמל המוקשה, כ -1 דקה.
מוסיפים את חצאי האגס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד האגסים הם מכרז ומיצי המחבת הם מתקתק, על 20 דקות. סדר את האגסים לחתוך את הצד במחבת עם הקצוות הדקים מצביעים לכיוון המרכז.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק לכיכר 13 אינץ'. באמצעות מכסה המחבת כתבנית, לחתוך סיבוב 12 אינץ'.
חותכים ארבעה פתחי קיטור 2 אינץ ' ארוך במאפה ולהניח אותו על האגסים, תוחב את הקצה לתוך המחבת.
אופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד המאפה הוא זהב עמוק ועולה.
תן את הטארט להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז בזהירות רבה להפוך את הטארט על צלחת גדולה.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קרם פראש.