אגס מקורמל ומרווה קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגס קרמל ומרווה Crostini. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Crostini עם בצל קרמל בלסמי, גבינה מותכת & מרווה, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו כבד עוף וקרוסטיני מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים אגסים ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים רכים, על 10 דקות.
בינתיים, לחתוך באגט לתוך 16 פרוסות (1/4 פנימה. עבה; ראה הערות).
פרוסות להפיץ עם נשאר 1 כף. חמאה ולסדר על תבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים פרוסות עד קלוי היטב, 10 עד 15 דקות.
כאשר אגסים רכים, מערבבים מרווה ומסירים מהחום. למעלה קלוי בגט פרוסות עם תערובת אגס וגבינה כחולה.