אגס קוזדילה (Quesadilla de Pera)
גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, טורטיות, פקאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר), ו Quesadilla פטריות (Quesadilla de Champiñones).
הוראות
לזרוק את האגסים עם הסוכר החום בקערה קטנה.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את האגסים בשכבה אחת ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות בכל צד.
העברה לצלחת ולתת לו cool.To הפוך את הקסדייה: על משטח עבודה, להפיץ 2 של טורטיות.
מפזרים את גבינת gorgonzola על החלק התחתון של כל טורטייה.
מוסיפים את האגסים באופן שווה על גבי הגבינה, ואז למעלה עם פקאן. למעלה עם טורטייה אחרת.
מחממים מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול על חום בינוני. בזהירות למקם 1 קסדייה במחבת ומבשלים 2 דקות. באמצעות מרית, בעדינות להפוך את הקסדייה לבשל 2 דקות נוספות עד השחמה קלות גבינה מותכת. חזור עם הקסדייה השנייה.
מגישים חם מעל ארוגולה טפטף עם חומץ בלסמי.אני רוצה להודות לג 'ינה מ" פשוט החיים " על פרס חיבוק דוב ענק.