אגסים עלומים עם רוטב יין קינוח
אגסים עלומים עם רוטב יין קינוח נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לך קצפת ציפוי, יין פורט, מילוי פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. נסו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל, יין אדום אגסים עלומים, ו אגסים שלוקים ביין (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אגסים וסירופ להשליך; להגדיר אגסים בצד.
מערבבים את כל החומרים, למעט אגסים ומילוי פטל, בסיר שאינו תגובתי ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. הפחת את החום לרתיחה עדינה והוסף את האגסים.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אגסים ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מעובה, להסיר אגסים וצינה.
מוסיפים מילוי פטל לסירופ פורט ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת עקביות של זיגוג.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כף אגסים לתוך קערות העליון עם זיגוג.
מקשטים עם ציפוי מוקצף מנטה טרי,אם תרצה.