אגרול פילו קל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, סלט כרוב, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אגרול פילו קל, אגרול פילו טורקיה, ו נקניק פילו לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. במחבת 10 אינץ', לבשל טורקיה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט פילו וריסוס בישול. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת סלט כרוב הוא נבול.
מכסים יריעות פילו עם ניילון נצמד, ואז עם מגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
מניחים 1 גיליון פילו על קרש חיתוך; ספריי עם ספריי בישול. חזור עם 2 גיליונות פילו יותר לעשות ערימה של 3 גיליונות.
חותכים ערימה של פילו לרוחב לשלישים כדי להפוך 3 מלבנים, על 14x6 אינץ'.
מקום 1/4 תערובת טורקיה גביע על קצה קצר של כל מלבן; להתגלגל, קיפול בקצוות של פילו.
מקום רול, צד התפר למטה, על דף עוגיות ungreased. חזור עם הנותרים פילו ותערובת טורקיה. ספריי לחמניות עם ספריי בישול.
אופים 15 עד 20minutes או עד חום זהוב בהיר.