אווז וקראוט
אווז וקראוט יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 1738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך רסק תפוחים, סוכר חום, אווז עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו אטריות וקראוט, Pleaser קראוט, ו כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). אווז נקי מתחת למים זורמים קרים, תשומת לב מיוחדת לחלל. נקב חורים בכל רחבי האווז באמצעות סכין קיצוץ. זה מאפשר לחלק מהשומן לברוח בזמן הבישול.
מניחים את השד על מחבת או מתלה צלייה, ומכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים במשך כ 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד רך מאוד.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מערבבים את תפוחי האדמה מגורר, כרוב כבוש, רסק תפוחים, וסוכר חום בבישול איטי.
הסר כמה שיותר בשר מן האווז ככל שתוכל, משאיר בשר בחתיכות גדולות.
הוסף אותם לתערובת בבישול האיטי.
מניחים את המכסה על התנור ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.