אוזני המן משמשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אוזני משמש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך גרידת לימון, ביצים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו אוזני המןname (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את משמשים בקערה בינונית.
מוסיפים מים רותחים לכיסוי ומניחים בצד להשרות במשך 1 שעה.
לטאטא יחד את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית.
לטאטא יחד את הביצים, 1 כוס הסוכר, ואת גרידת לימון ותפוז בקערה גדולה, לטאטא עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת היא שמנת וקצף. לנפות את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים, ערבוב יחד עם כף עץ עד בשילוב וצורות בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
מסננים את משמשים במסננת, ערבוב כדי לחסל את המים על פני השטח, ולאחר מכן כתם יבש על מגבות נייר.
להעביר אותם קרש חיתוך או קערה דק קוצצים.
מערבבים את משמשים, אגוזי מלך אם שימוש, ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית, ערבוב עד בשילוב היטב.
תכין את העוגיות. מחממים התנור ל 177°. לרסס שני גיליונות אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרדדים את הבצק על לוח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'.
לגזור מעגלים 3 אינץ (השתמש חותך ביסקוויט).
מניחים כפית נדיבה של מילוי במרכז כל מעגל, ואז לקפל שלושה צדדים כך העוגייה נראית כמו כובע 3 לפינה, צובט את קצוות הבצק יחד אבל משאיר את המרכז פתוח כפי שמוצג בתמונה. לאסוף את שאריות הבצק reroll; לחתוך ולמלא באותה הדרך. מסדרים את העוגיות על דפי אפייה מוכנים מברשת קלות עם לשטוף את הביצה, אשר ייתן להם צבע נחמד.
אופים עד המאפה הוא חום זהוב—20 עד 25 דקות.
להעביר את העוגיות מן דפי אפייה מתלים חוט מגניב.
עוגיות סנדוויץ ' הם נחמדים, מדיעבור מצגת אחרת (במיוחד אם אתה רוצה לשמור את צורת הכובע עבור פורים), להפוך את אלה לתוך עוגיות כריך. השתמש חותך קטן כדי להסיר את המרכזים ממחצית העיגולים שאתה לגזור.
מורחים את המילוי על כל העיגולים ומניחים מעגל לגזור על גבי כל אחד.
אופים כמו לעיל. אתה יכול אבק עוגיות מקורר עם סוכר' ממתקים אם אתה רוצה.השתמש שקדים לפסח מתכון זה יכול בקלות להפוך להגשה בפסח.כל שעליך לעשות הוא להחליף שקדים הקרקע blanched עבור הקמח להשמיט את אבקת האפייה, ומערבבים לפי ההוראות של אוזני המן. הבצק יהיה דביק מדי להתגלגל החוצה אז לבחור אחת האפשרויות הבאות לעצב ולאפות את העוגיות.עוגיות טביעת אצבע. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות. לצבוט את חתיכות אגוז בגודל, להתגלגל לתוך כדורים, ולסדר על תבנית אפייה, הקשה על חלול למרכז של כל אחד עם האגודל. ממלאים את החללים במילוי משמש ואופים במשך 15 דקות.פורסים ואופים עוגיות. לעצב את הבצק לתוך יומן על 2 אינץ ' בקוטר לעטוף בניילון נצמד; להקפיא בן לילה. פרוסה 1/4 אינץ עבה ואופים במשך 12 דקות. הפוך לעוגיות כריך עם מילוי משמש אם אתה רוצה.
מהטבלה היהודית החדשה: מתכונים עונתיים מודרניים למאכלים מסורתיים של טוד גריי ואלן קאסוף גריי עם דייוויד האגדורן. טקסט זכויות יוצרים © 2013 by Todd Gray and Ellen Kassoff Gray; photographs copyright © 2013 by Renee Comet. Published by St. Martin ' s Press.