אוכמניות גבינת שמנת מאפינס דני
אם יש לך מלח, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת שמנת אוכמניות דנית, שיבולת שועל דנית גבינת שמנת אוכמניות, ו גבינת שמנת אוכמניות מדומה דנית Ww 2 Pts.
הוראות
מחממים התנור ל 375°f. גריז 12 כוסות מאפין או קו עם נייר liners.In קערת ערבוב קטנה, לערבב יחד את גבינת שמנת, סוכר ומיץ לימון; להפריש.מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה בגודל בינוני ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה והסוכר עד אור שמנת. מקציפים ביצים, אחד אחד, עד שהבלילה קלה ורכה. מערבבים את גרידת וניל ולימון.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ומערבבים ביד עד מעורבב. אל תכה יותר מדי.שים כף גדושה בנדיבות של הבלילה בכל כוס מאפין. לחץ על כמה גרגרים קפואים בבלילה, ואז לשים כפית של מילוי גבינת שמנת על הבלילה, באמצעות כל מילוי גבינת שמנת וחלוקה שווה. לחץ עוד כמה פירות יער לתוך הגבינה. למעלה עם הבלילה הנותרים מאפין, חלוקת באופן שווה בין cups.In אותה קערה שבה השתמשת עבור הבלילה מאפין( או תערובת קמח), לערבב 2 כפות קמח, 5 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון.
מוסיפים 2 חמאה קצוצה ומערבבים עם מזלג עד מתפורר.
מפזרים מעל צמרות של מאפינס.
אופים את המאפינס במשך 28 עד 30 דקות או עד סט חום זהוב על כל החלק העליון.
תן מגניב במשך 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת ולתת מגניב לחלוטין.