אוכמניות-לימון הפוך עוגה
אוכמניות-לימון הפוך עוגה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ביצה, אוכמניות, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו Blackberry הפוך עוגה, Blackberry הפוך עוגה, ו עוגת אוכמניות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 כפיות חמאה מומסת בתחתית מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'; מפזרים סוכר חום וקליפת לימון. למעלה עם אוכמניות; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
הכה סוכר מגורען ו 2 כפות חמאה בקערה גדולה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מוסיף את הביצה וניל; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. כפית חמאה על אוכמניות.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. שחרר קצוות של עוגה עם סכין.
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת עוגה; הפוך על צלחת.