אוניגירי-כדורי אורז יפניים
אוניגירי-כדורי אורז יפניים דורשים על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שבבי בוניטו, שומשום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו אוניגירי (כדורי אורז יפניים), אוניגירי / כדורי אורז, ו אוניגירי (כדורי אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את האורז במסננת רשת עד המים זורמים.
שלב אורז שטף 4 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; כיסוי. אורז מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
בואו לנוח אורז, במשך 15 דקות כדי לאפשר את האורז להמשיך קיטור ולהיות רך. אפשר לאורז מבושל להתקרר.
שלב 1 כוס מים עם מלח בקערה קטנה. השתמש במים אלה כדי לצנן את הידיים לפני הטיפול באורז. מחלקים את האורז מבושל לתוך 8 מנות שוות. השתמש בחלק אחד של אורז לכל אוניגירי.
מחלקים חלק אחד של אורז לשניים. ליצור גומת חן באורז ולמלא עם כפית גדושה של פתיתי בוניטו. מכסים עם החלק הנותר של אורז ולחץ בקלילות כדי לצרף מילוי בתוך כדור אורז. בעדינות לחץ על האורז כדי לעצב לתוך משולש. לעטוף בצורה onigiri עם רצועה של נורים.
מפזרים זרעי שומשום. אני חוזר לעשות בסך הכל 8 אוניגירי.