קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

אוסובוקו עם גרמולטה

אוסובוקו עם גרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Osso Buco עם Gremolatan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, רוזמרין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור osso buco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מפזרים את השוקיים במלח ופלפל וחומים בכל מקום, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
העברה לצלחת גדולה.
5
מערבבים את השום, סלרי, גזר, בצל וזרעי שומר לתוך הסיר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ועלי דפנה, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים 1 דקה, ואז לשפוך את היין deglaze הסיר, גירוד ערבוב 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיף את ציר עוף וזעפרן, ואחריו העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
9
מוסיפים את קליפת התפוז, מיץ וצ ' ילה. לגרד את הסיר ולהוסיף את הבשר בחזרה לתוך הסיר. מכסים ומעבירים לתנור. לבשל, להפוך את הבשר פעם בערך באמצע, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
עבור gremolata: כאשר הבשר עומד לצאת מהתנור, לשלב את גרידת התפוז על סיפון עם גרידת לימון. דק קוצצים את הפטרוזיליה ומשלבים עם גרידה והאגוזים הקצוצים או המעובדים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
להעביר את השנקים למגש ולחתוך את חוט המטבח. מפצלים את הלחם הקשה ומתחממים בתנור. דגים המפרץ יוצא מן הרוטב ומניח את התנור ההולנדי בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הרוטב לשלב ולעבות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מגישים את השוקיים בקערות רדודות עם רוטב עבה וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגישים את הלחם הקרוש בצד לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ1גדולגזר, קצוץגזר, קצוץ2צלעות קטנותסלרי וחולצות עלים, קצוץסלרי וחולצות עלים, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן6ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך, להגשהלחם פריך, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3(חוֹרֶף)EVOOEVOO11 קילו קישואים,פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים קצוצים דקעלי פטרוזיליה שטוחים קצוצים דק2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2largesעלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים3(חוֹרֶף)רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2(חוֹרֶף)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1גרידה ומיץ של תפוזים, עם רצועה 1 unzested, לקלף שמורותגרידה ומיץ של תפוזים, עם רצועה 1 unzested, לקלף שמורות1גרידת לימוןגרידת לימון1בצל, קצוץבצל, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פיסטוק קלויים, מעובד לפירוריםאגוזי פיסטוק קלויים, מעובד לפירורים1טרי פרזנו אדום צ'ילה, חצוי וזרע או 1 כפית פתיתי פלפל אדוםטרי פרזנו אדום צ'ילה, חצוי וזרע או 1 כפית פתיתי פלפל אדום1חוטים זעפרן קורט בריאחוטים זעפרן קורט בריא6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4עד 6 שוקי עגל, קשור עם חוט מטבחעד 6 שוקי עגל, קשור עם חוט מטבח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון