קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סירופ תירס, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אין עוגיות ביסקוף שוקולד צ'אנק, שוקולד מלוח ללא עוגיות אפייה, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה בקערה קטנה ומערבבים היטב עם מקצף או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה, להקציף יחד חמאה מומסת, שיבולת שועל, סוכרים, סירופ תירס, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים בתערובת הקמח. אם הבלילה חמה מן החמאה, תן לה להתקרר לפני הוספת השוקולד. מערבבים בגושי השוקולד. במידת האפשר, לתת את הבצק לנוח לפחות כמה שעות בטמפרטורת החדר או (טוב יותר עדיין) לילה במקרר. השאר הופך לעוגיה פריך במיוחד וטעים במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מחלקים את הבצק ל -15 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
לפרוס 3 גיליונות של רדיד אלומיניום, לחתוך כדי להתאים את יריעות העוגיות שלך, על הדלפק. מסדרים 5 חתיכות בצק (4 בכיכר ו 1 במרכז) בנפרד היטב על כל גיליון של נייר, לזכור כי העוגיות יתפשטו 5 אינץ'. לשטח כל פיסת בצק עד שהוא על 3 1/2 אינץ ' בקוטר. תחליקי שניים מהסדינים על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעוגיות דקות וחומות מאוד. אם הם חיוורים מדי, הם לא יהיו פריכים. לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. החלק את נייר הכסף עם עוגיות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגיות מן רדיד. חזור עם המנה השלישית - אתה יכול אפילו להחליק את נייר הכסף הבא ואת בצק עוגיות על תבנית אפייה חמה כל עוד אתה שם את המחבת בתנור מיד. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני הערימה או אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום למשך 3 ימים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף