קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סירופ תירס, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אין עוגיות ביסקוף שוקולד צ'אנק, שוקולד מלוח ללא עוגיות אפייה, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה בקערה קטנה ומערבבים היטב עם מקצף או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בקערה גדולה, להקציף יחד חמאה מומסת, שיבולת שועל, סוכרים, סירופ תירס, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים בתערובת הקמח. אם הבלילה חמה מן החמאה, תן לה להתקרר לפני הוספת השוקולד. מערבבים בגושי השוקולד. במידת האפשר, לתת את הבצק לנוח לפחות כמה שעות בטמפרטורת החדר או (טוב יותר עדיין) לילה במקרר. השאר הופך לעוגיה פריך במיוחד וטעים במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מחלקים את הבצק ל -15 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
לפרוס 3 גיליונות של רדיד אלומיניום, לחתוך כדי להתאים את יריעות העוגיות שלך, על הדלפק. מסדרים 5 חתיכות בצק (4 בכיכר ו 1 במרכז) בנפרד היטב על כל גיליון של נייר, לזכור כי העוגיות יתפשטו 5 אינץ'. לשטח כל פיסת בצק עד שהוא על 3 1/2 אינץ ' בקוטר. תחליקי שניים מהסדינים על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעוגיות דקות וחומות מאוד. אם הם חיוורים מדי, הם לא יהיו פריכים. לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. החלק את נייר הכסף עם עוגיות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגיות מן רדיד. חזור עם המנה השלישית - אתה יכול אפילו להחליק את נייר הכסף הבא ואת בצק עוגיות על תבנית אפייה חמה כל עוד אתה שם את המחבת בתנור מיד. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני הערימה או אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום למשך 3 ימים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מגוונים, ג'לים לקישוט, ספרינקס וסוכריותצבעי מאכל מגוונים, ג'לים לקישוט, ספרינקס וסוכריות
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'