אופים צלעות חזיר ופלפל אדום קלוי
אפיית צלעות חזיר ופלפל אדום קלוי היא מנה עיקרית המגישה 6. תמורת $3.6 למנה , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -44 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 508 קלוריות . 106 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, מים, מיץ לימון ופירורי לחם מתובלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 86% , המנה הזו מעולה. נסו אפיית פסטה פלפל אדום קלוי בחבית , אפיית פלפל אדום ופטה קלוי ואפיית אטריות קישואים גבינה עם תירס קלוי ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף או מצפים בספריי טפלון.
מערבבים קמח ופירורי לחם בקערה רדודה. בקערה קטנה טורפים יחד ביצים ומים.
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית. טובלים צלעות בתערובת ביצים, מטפטפים בתערובת קמח ופירורים ומסדרים צלעות במחבת חמה. משחימים קלות צלעות עד להזהבה משני הצדדים ומבושלות.
מוציאים מהמחבת ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. למעלה צלעות עם רצועות פלפלים אדומים קלויים. לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן ממיסים חמאה על אש בינונית. מוסיפים קמח באיטיות, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת צבע חום בהיר. להקציף לאט חלב לקמח, ולהמשיך להקציף עד שהרוטב מסמיך.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פטריות ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מעל כל קצוצה באופן שווה עם רוטב לבן פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-15 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.