אוצ'לי סקפטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני וידידותי לפודמפ מתכונים לקופסת המתכונים שלך, אוצ'לי סקפטי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 527 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לך רגל עגל, חמאה, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 56%. ציפורי בקר: אוצ'לטי סקפטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
פאונד חתיכות עגל לעובי 1/4 אינץ ' ולהניח על משטח העבודה.
מניחים פרוסת פרושוטו אחת על כל אחת.
מניחים 2 עלי מרווה על כל אחד ומחלקים פטרוזיליה בין כל 8 החלקים.
מגלגלים כל חתיכה ויוצרים שתי שורות של 4 אופקית. השתמש ב -4 שיפודים כדי ליצור צמה כשכל שיפוד נוקב 4 גלילים.
מניחים 1 קוביית פנצ ' טה בקצה כל שיפוד ודוחפים כך שהבשר יידחף בחוזקה משני הקצוות.
במחבת מטגן בגודל 10 עד 12 אינץ', מחממים חמאה על אש בינונית עד שהקצף שוכך.
קולים שיפוד קובע 10 דקות, מפנה מספר פעמים.
מוציאים, חותכים לאורך קווים מקבילים עם שיפודים ומגישים חם עם טריזי לימון ופולנטה טארגנה (מתכון נפרד).